31-05-05

hart onder de riem

Ik ben daarnet even op bezoek geweest bij een collega blogger (wackobaby). Een nog net-niet-papa. Hij en zijn vrouw verwachten momenteel een kindje en hij maakt zich zorgen over vanalles en nog wat. Gaat hij nog computer games kunnen spelen, gaat hij wel voor die baby kunnen zorgen, het is toch geen tweeling, ... Bij deze wil ik hem graag een hart onder de riem steken. Eenmaal dat dat kindje er is dan loopt dat gewoon allemaal vanzelf. Ook ik had zoiets van: Oh my god, wat moet ik hier nu met dat klein hoopje vlees. Maar na een week of zo dan voel je dat gewoon aan.
Vaderschap (ouderschap) is gewoon het beste wat deze wereld te bieden heeft. Als je éénmaal dat kleine roze ding in je armen kunt nemen dan verdwijnen al die zorgen als sneeuw voor de zon. Neen, je hoeft je daar echt niet druk in te maken.

11:12 Gepost door papa | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

erg tof Awel, dat vind ik nu eens tof, dat je Shirow even een reactie geeft. Ik denk wel dat het goed is dat hij eens reacties van papa's krijgt, want hoeveel keer ik ook zeg dat het wel los zal lopen en dat ik er zeker van ben dat hij het goed zal doen: ik denk dat hij toch nog erg twijfelt of hij dat wel zal kunnen.

Gepost door: Starla (vrouw van Shirow) | 31-05-05

Dank u Dank u voor deze hart onder de riem. Je hoort weinig reacties van papa's. Het zijn bijna altijd mama's die laten weten hoe het voelt maar daar ben ik niet zoveel mee. Thanks a million voor jouw blog.

Gepost door: Shirow | 31-05-05

De commentaren zijn gesloten.