17-06-05

Kannibalen

De kleine heeft gisteren zijn eerste vechtpartij meegemaakt. Toen ik hem gisteren ging afhalen bij de onthaalmoeder had hij op beide armen tandafdrukken staan. Volgens de onthaalmoeder was Tristan héél rustig met een speeltje bezig toen twee van de andere kindjes besloten dat zij net dat speeltje moesten hebben. Ze hebben hem dan maar gewoon met twee aangevallen en elk in 1 arm gebeten. Ons arme kleine jongetje heeft gisteren de hele avond wijzend naar één van de plaatsen rondgelopen, "pijn" zei hij dan.

Tja, zulke dingen gebeuren zeker hé. Ik heb er geen drama van gemaakt. De mama van één van de kinderen vroeg me al of ik haar voor het gerecht wou trekken (Als grap natuurlijk). Neen, ik moest er eigenlijk zelf wel een beetje om lachen. Zolang dit eenmalig blijft natuurlijk. Als ik nu ga merken dat dit regelmatig gebeurt dan moeten die ouders daar toch wel echt iets aan doen. Maar ja, laat ons hopen dat het maar eenmalig was.

09:46 Gepost door papa | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

** Mooie blog!! Nu pas ontdekt..:o) k wens je heeeel veel plezier met je kindje en proficiat voor de zwangerschap...:-))
k heb hier een kleinkindje rondlopen 3 dagen de week... en kan daar enorm van genieten..
Prettig weekend
Groetjes

Gepost door: Lizy | 17-06-05

De commentaren zijn gesloten.