06-07-05

Ik kan mezelf wel iets aandoen

Ons huis ligt er momenteel nogal rommelig bij. We zijn de berging aan het inrichten en dat neemt nogal veel tijd en werk in beslag. Er ligt nieuwe vloer in, we hebben stopcontacten verplaatst, muren uitgebroken, ... Nu heb ik dit weekend behangen. Ze begint stilletjes aan af te geraken. We hadden nog een aantal potten verf staan en ik ging die eens uit de kelder halen om te zien of we die nog kunnen gebruiken om de laatste hand te leggen aan ons bergingske.
En wat doe ik dan? Als stomme luierik moet ik dan natuurlijk die 5 potten allemaal op elkaar naar boven dragen. Met als resultaat dat ik struikel en één van die potten (degene die nog vol was natuurlijk) pardoes op de grond valt en open barst. Al die verf op mijn spiksplinternieuwe vloer. Ik heb gevloekt, geroepen, getierd, ... We hadden gekozen voor donkere voegen en daar moet dan natuurlijk een lichte verf op vallen. 3 UUR! 3 UUR! heb ik liggen te schrobben en vegen om die verf er terug af te krijgen. Gelukkig was het verf op waterbasis want anders dan had ik mijn vloer terug kunnen uitbreken denk ik.
Hmm, ik had me mijn maandagavond toch anders voorgesteld.

11:05 Gepost door papa | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

wat een leuke baby!!! Wordt vast zo knap als Tiberius


xxx

Gepost door: Annick en Iani | 06-07-05

ik leef met je mee... Jaja, dat ken ik: vijf potten verf, dat moet lukken. In je achterhoofd zeurt toch een klein stemmetje dat de potten kunnen vallen, maar om de één of andere reden besluit je net vandaag dat stemmetje ('the annoying voice of reason') te negeren. eens hartgrondig vloeken kan dan wel eens opluchten.
En nu maar hopen dat het weer een tijdje duurt vooraleer je dat stemmetje weer negeert! ;-))

Gepost door: Starla | 07-07-05

Oei... Dat is pech hebben!
Gelukkig heb e er alles terug af gekregen.
Al aan het behangen ondertussen?
Groetjes

Gepost door: emiel | 14-07-05

geluk gehad Dat was een werk denk ik.

Gepost door: lucienne | 16-07-05

De commentaren zijn gesloten.