14-07-05

Klein.

Gisteren zijn we op kraambezoek geweest. De kleine die we gingen bezoeken is 54 cm en weegt meer dan 4 kilo. Met die maten verwachtte ik me dus aan een serieuze baby. Maar toch, als je dat prutske daar dan zo zag liggen dan was hij toch zo klein en teder. Ik kan me haast niet meer voorstellen dat Tristan ooit zo geweest is (en die was dan nog een stuk kleiner en lichter). Je zou dan bijna zeggen: Inpakken hoeft niet, ik neem hem zo wel mee!
Wij zullen nog even moeten wachten op onze nieuwe spruit. Eind november! Dat lijkt nog zo lang! We hebben echter nog veel werk voor de boeg. We moeten nog beginnen met het geboortekaartje, met de doopsuiker, met de babykamer, met de babylijst, ... Ai, als ik het zo opsom dan begin ik er bijna van te zweten. Maar ja, volgende week hebben Veerle en ik verlof en dan gaan we erin vliegen.
En ondertussen kunnen we de grootouders nog wat nieuwsgierig maken. Want: Wij weten het, wij weten het, sliep sliep sliep!

12:49 Gepost door papa | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hé Moensie, bedankt voor je reactie!
Je hebt gelijk hoor, het is niet eenvoudig om een heel systeem om te zetten in 1 dag. We zullen dus nog wat geduld oefenen!
En het zijn inderdaad schoonheidsfoutjes.
De wereld vergaat niet hé?
Nog een fijne donderdagavond!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 14-07-05

*** Hallo Moensie,
Nu heb je ons ook nieuwsgierig gemaakt!
Groetjes en prettig weekend!

Gepost door: emiel | 15-07-05

De commentaren zijn gesloten.