09-09-05

A-OK

Gisteren is het goed verlopen bij de gynaecoloog. Veerle en ik zaten alletwee te stressen in de wachtkamer. Natuurlijk heeft die doktor dan een half uur vertraging. Maar ja, uiteindelijk is gebleken dat alles redelijk stabiel is gebleven, het rusten heeft dus zijn doel niet gemist.
Nochthans had Veerle de hele dag veel last gehad van haar buik. Ze had zelfs even op het punt gestaan om mij op het werk te bellen en te vragen om naar huis te komen. Ik vermoed ook wel dat dat allemaal een beetje van de stress was.
Nu moeten we gewoon verder doen zoals we bezig waren. We zijn nu bijna 30 weken ver en de doktor vertelde ons dat de 29ste tot de 34ste week nog héél belangrijk zijn voor de rijping van al de organen. Vanaf dan is het eigenlijk enkel nog gewichtstoename.
We hebben ook even geïnformeerd naar de grootte van Veerle's buik. Ze krijgt nl heel veel de opmerking van mensen dat haar buik toch al zo groot is. De doktor zei dat ze inderdaad al een hele buik heeft maar dat het ook een grote baby is die erin zit. Daar schrokken we toch even van want Tristan die liep toch altijd wat achter op de statistieken.
In ieder geval we moeten nu dus om de 2 weken terug op controle. Als Veerle zo blijft rusten dan heb ik er wel al wat meer goede moed in.

08:56 Gepost door papa | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

OEF!!! Man wat heb ik met jullie meegeleefd... elke keer hier weer komen piepen of er geen nieuws was...
Veel succes nog!
Daphné en Eiko

Gepost door: Daph | 09-09-05

fijn Tof dat jullie zo hebben meegeleefd. Ik hoop dat Eiko er geen eten voor heeft moeten laten (-;

Gepost door: Moensie | 09-09-05

pfff... Ziet Veerle dat zitten om nog zolang te rusten? Natuurlijk doe je dat als je weet dat het nodig is voor de baby, maar toch. Ik ben in ieder geval blij dat het beter gaat! Zelf zit ik nu op 23 weken en ik weet wat het is om je zorgen te maken of alles wel goed gaat (als je de blog af en toe leest, weet je wel waarover ik spreek).
In ieder geval: veel moed en blijven genieten, hé!

Gepost door: Starla | 09-09-05

ik weet het Ik lees idd jullie blog en heb er dus over gelezen. Ja, 't leven is niet altijd even simpel hé. Maar voor een gezond kindje heeft Veerle dat rusten wel over.

Dus Starla, één goede raad, probeer zelfs wanneer de doktor het er nog niet over heeft gehad het toch een beetje rustig aan te doen. Zo vermijd je misschien wel verdere problemen. Laat Shirow maar wat werken en wat minder Playstation spelen (-;

Gepost door: Moensie | 09-09-05

opluchting om te lezen dat het z'n vruchten heeft afgeworpen he!!
ik zou het maar lekker rustig aan blijven doen en geen dingen op de spits drijven als je snapt wat ik bedoel..
spijtig voor jou moensie want jij zal wel iet meer moeten doen nu maar i neem aan dat je dat er wel voor over hebt!!
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 10-09-05

De commentaren zijn gesloten.