23-09-05

Slecht nieuws!

Gisteren zijn we op controle geweest. Daar hebben we minder goed nieuws gekregen! Veerle heeft al een kleine cm opening! Maandag moet ze naar het ziekenhuis, daar gaan ze longrijpende middelen toedienen om ervoor te zorgen dat het kindje in ieder geval een goede start krijgt als het te vroeg zou komen!
Het is zo frustrerend hé, voor hetzelfde geld loopt ze nu nog rond tot ze 40 weken zwanger is, dat weten we dus niet. Maar de dokter wil het zekere voor het onzekere nemen en toch al die medicatie toedienen. Ze moet dus 3 dagen in het ziekenhuis blijven.
The stress is killing me! Ik ben me zo aan het opjagen hé. Goh, dit is echt niks voor mij. Ik heb deze nacht slecht geslapen, ik heb er constant aan liggen denken. Ook nu kan ik het niet van mij afzetten, ik zie al de ramp scenarios al voor me.
We zullen de zaken maar dag voor dag bekijken en tenminste hopen dat we tot aan 34 en nog liefs 36 weken komen.

09:35 Gepost door papa | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** ik weet niet wat ik schrijven moet voor jou om je een beetje gerust te stellen.
en ik begin daar ook maar niet aan want de juiste woorden zijn er niet op dit moment...
sterkte en heel veel kracht wil ik jou geven en echt , ik hoop van harte dat alles goed blijft gaan met jullie klein wondertje.....
groetjes van mij,

Gepost door: jolanda | 23-09-05

't komt wel goed... Mijn groottante is gynaecologe (prof in leuven) en die heeft al nog kleinere erdoor gehaald... 't zou natuurlijk wel beter zijn als 't nog even veilig bleef waar 't nu is hee. 't zit daar zo goed...
Ik blijf aan jullie denken en duimen...
Liefs
Daphné

Gepost door: Daphné | 25-09-05

De commentaren zijn gesloten.