03-10-05

Paniek, paniek

Zaterdagavond was er weer paniek in de zaak! Veerle kreeg om de 15 minuten een harde buik! We wisten niet goed wat te doen: Zouden we naar het ziekenhuis gaan? Of toch nog even wachten? Ik ben er zeker van dat als we dan niet moesten zorgen voor een oppas voor Tristan dat we naar het ziekenhuis vertrokken waren.
Na een tijdje leek het echter te kalmeren en had Veerle er geen last meer van. Toch voelde ze zich nog niet echt lekker en we hebben toen afgesproken dat wanneer ze zich 's nachts niet goed zou voelen we alsnog naar het ziekenhuis zouden gaan. De nacht is echter rustig verlopen en we zijn dus kunnen blijven liggen.
Ondertussen zit de schrik er dus wel degelijk in en bij het minste dat Veerle voelt staan we al bijna met 1 been door de deur. Donderdag mogen we gelukkig nog eens bij de gynaecoloog op controle komen. Veerle is nu 33 weken ver en het kritische punt (34 weken) is dus ook al in het vizier. We klampen ons momenteel zo vast aan die 34 weken, maar dat is nog maar een tussenstop. Als we dat punt hebben bereikt dan hopen we vlotjes door te kunnen springen tot op het 36 weken punt. Vanaf daar zal alles bergaf gaan. Dan pas kunnen we echt genieten van een rustig avondje voor TV, dan pas zit ik niet bij elk telefoontje op het puntje van mijn stoel, dan pas zal ik me een beetje kunnen ontspannen.

13:47 Gepost door papa | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.